Vitaliteitscoaching

Door je bewust te worden van je drijfveren en talenten ben jij in staat om beter richting te geven aan jouw verlangens.

Ben je opzoek naar je talenten? Wil je ontdekken wat je leuk vind en minder leuk om te doen? Beter worden in waar je goed in bent en blij van wordt, daar wil ik jou graag mee helpen.

 

Als Vitaloog begeleid ik ondernemende professionals die zelf de regie willen nemen voor het zetten van een volgende stap in hun eigen vitale, persoonlijke ontwikkeling voor meer energie en voldoening in hun werk.

 

Uiteindelijk is dát waar vitaliteit over gaat, dat je kunt leven en werken in een omgeving waar jij energie van krijgt en de dingen kunt doen waar je goed in bent. Dat bereik je niet zomaar. Daarvoor zul je soms ook bereid moeten zijn om een fase van discomfort te doorlopen en tijdelijk ongemak te omarmen.

 

Competenties zijn aangeleerd, daar moet je soms heel hard voor werken en wil niet altijd zeggen dat je daar blij van wordt en energie van krijgt. Talent komt vanuit jezelf en zijn het fundament van je persoonlijkheid. Als je jouw talenten in de juiste omgeving weet te ontwikkelen en in te zetten, kost dat geen moeite. Het inzetten van jouw talenten gaat je dan moeiteloos af en geeft veel energie.

 

Talententest

Vraag een orientatiegesprek voor de talententest aan, dan kan ik je begeleiden bij het inkleuren van jouw loopbaan en het ontdekken van je unieke talenten.